CV

Op deze pagina vind je een overzicht van mijn loopbaan.

 

Utrecht, 17 juni 2015. LKCA. Dag van de Cultuur Educatie. Foto: Co de Kruijf.

2015 – heden

Organisatie- en onderwijsadviseur

Academica Business College

http://academicabusiness.college/

Foto: Co de Kruijf (c) 2015

CBE_Amsterdam

 

 

Van 1 mei tot 1 oktober 2017 was ik tijdelijk werkzaam als onderwijsadviseur bij de dienst Onderwijs & Onderzoek van Fontys Hogescholen.

2012 – 2015

Als projectleider Mediawijsheid was Erik bij Fontys Hogeschool Kind en Educatie medeverantwoordelijk voor de docentenprofessionalisering binnen deze organisatie. Aansluitend was Erik ook actief als docent in o.a. de minor ‘Kind Leren Media’ en als inhoudelijk expert betrokken bij de afstudeeronderzoeken omtrent onderwijs & ict.

Naast deze baan bij Fontys was Erik leerkracht in de bovenschoolse plusklas Groep DOEN bij Samenwerkingsverband De Meierij, Ondersteuningseenheid Vught die voor hem fungeerde als speeltuin en kweekvijver voor innoverend onderwijs en in het bijzonder vernieuwende ict-werkvormen en toepassingen.

e.meester@fontys.nl | Twitter @Meestertweet | LinkedIn

Logo FHKE

 #minorklm

Bij Fontys Hogeschool Kind en Educatie ben ik van 2012-2015 verantwoordelijk geweest voor de minor ‘Kind Leren Media’, #minorklm. In deze minor staat het effectief toepassen van technologie en media in de school centraal waarbij in het onderwijsontwerp ruimte wordt gecreëerd om te ontwikkelen van sociale, communicatieve en digitale vaardigheden. In deze Storify krijg je een indruk van de lesactiviteiten van deze minor.


#E-MEESTERS YouTube video’s

In mijn vrije tijd heb ik van 2015-2016 samen van oud-collega en vriend Rob van de Sande een aantal video’s opgenomen waarin we praten over actuele onderwijsthema’s.

Bekijk hier alle video’s.

DOEN

Van 2012 tot 2015 heb ik tevens gewerkt voor Samenwerkingsverband De Meierij, ondersteuningseenheid Vught. Deze ondersteuningseenheid faciliteert de bovenschoolse plusklas DOEN voor hoogbegaafde kinderen uit de hele regio. Lees in dit magazine alles over DOEN, bekijk de informatievideo of het DOEN YouTube kanaal!

logo doen

DOEN Magazine 2014

DOEN Video 2013

DOEN YouTube Kanaal

 

 

Bij DOEN experimenteerde ik veel met multimediale werkvormen, hier staan een aantal voorbeelden van wat dat o.a. heeft opgeleverd!

Digitale prentenboeken

Stop motion animaties

Fotografie

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>